Verbeter uw concurrentiepositie en verhoog uw omzet en winst met Branche in Zicht

Hoe doet u het ten opzichte van uw concurrenten en hoe kunt u nog meer omzet en winst halen? Het antwoord daarop geven we u d.m.v. Branche in Zicht en vertellen u precies waar u staat t.o.v. uw branchegenoten. Branche in Zicht is een platform met actuele kennis en inzichten over branches, bedrijven en ondernemers. De gebundelde klantenkennis van honderden accountantskantoren, goed voor meer dan 50% van het mkb, wordt ondersteund door betrouwbare, actuele benchmarkcijfers en praktische adviesinstrumenten.

Uw eigen branche
Selecteer hieronder uw eigen branche en lees verder.

AutomotiveAuto
Bouw
Detailhandel
Horeca
Industrie
Logistiek
Medische zorg
Zakelijke dienstverlening

Het SRA-BiZ-rapport ‘2019 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’, bevat de belangrijkste financiële kengetallen en verwachtingen van het Nederlandse mkb. Het rapport is gebaseerd op een grootschalige cijferanalyse van 130.000 jaarrekeningen uit de SRA-Benchmarkdatabase, genaamd Branche in Zicht (BiZ), en op recent onderzoek onder 406 ondernemers, de Mkb-branchescan. De massa, validiteit en actualiteit van deze data zijn uniek.

2019 in Zicht

Bron: SRA BiZ (2019)

Voor meer informatie kunt u bellen met Iris Damen AA RB of Geert de Jonge MSc. RA op nummer 0416 712 650 of d.m.v. het reactieformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Snel contact met ons.

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Vergeet uw telefoonnummer niet.