Accountantsverklaring NOW

Peildatum waardering aandelen

Of u een accountantsverklaring mee moet sturen met uw aanvraag van de definitieve berekening NOW hangt af van de hoogte van uw voorschot en de definitieve tegemoetkoming. Ook is het van belang of u een aanvraag als onderdeel van een groep of concern heeft gedaan. De Jonge Accountants is u graag behulpzaam met een accountantsverklaring bij uw NOW afrekening.

Ook als u geen eigen accountant heeft

Uiteraard verzorgen we deze werkzaamheden voor onze eigen cliënten. Maar omdat niet elk bedrijf een accountant heeft doen we deze werkzaamheden ook voor bedrijven die geen accountant hebben. Als voorwaarde hierbij stellen we dan uiteraard wel dat u voldoet aan alle eisen om door een accountant als cliënt te worden geaccepteerd. In het algemeen zal dat het geval zijn als er geen reden is om te twijfelen aan uw integriteit. Daarnaast dient u uw zaken goed voor elkaar te hebben. Uw administratie moet in orde zijn en voor ons digitaal toegankelijk worden gemaakt. En wacht niet te lang, maar neem op tijd contact met ons. Bel ons op 0416 712 650 en vraag naar Geert de Jonge MSc. RA of Iris Damen AA RB. Of gebruik het contactformulier.

Termijnen accountantsverklaring

In het onderstaand schema van 22 juli 2021 zijn de voornaamste voorwaarden en termijnen van de verschillende NOW regelingen samengevat. Maar houd u er bij het lezen van dit schema rekening mee dat er ondertussen al weer wijzigingen kunnen zijn.Zie ook:

NOW pagina UWV
Eerste aanvraagperiode NOW UWV
Waar is de NOW?
NBA Helpdesk NOW regelingen
Schematisch overzicht NOW


Samenstellen van uw jaarrekening
Goede en betrouwbare cijfers geven de doorslag

Snel contact met ons.

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Vergeet uw telefoonnummer niet.