Bedrijfswaardering

Wilt u weten wat uw bedrijf waard is?

Bedrijfswaardering is een vak apart. Op tal van momenten is er behoefte aan een deskundig oordeel over de waarde van een onderneming. Dat is bijvoorbeeld het geval bij aan- of verkoop van een onderneming, in- of uittreden van vennoten of de verdeling in het kader van een echtscheiding. Bij het waarderen van een onderneming staan de redelijkerwijs te verwachten toekomstige vrije geldstromen centraal. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst en zijn dan ook voor de waardebepaling niet zo relevant, maar kunnen wel een goed uitgangspunt zijn voor de inschatting van de toekomstige vrije geldstromen. Onze analyse en ons oordeel over de waarde van een onderneming leggen we vast in een waarderingsrapport. In dat rapport verschaffen we ook inzicht in de zogenaamde waardestuwers en bieden daarmee de mogelijkheid om door actief management daarvan de waarde van de onderneming in de toekomst verder te verhogen.


Eenvoudig en doeltreffend

De Jonge Accountants beschikt over een schat aan kennis en informatie om waarderingsvraagstukken eenvoudig het hoofd te bieden. Terwijl anderen vaak hun tijd verdoen met het moeizaam vergaren van informatie over uw onderneming en uw branche en en het controleren van hun spreadsheets, komen wij meteen to the point dankzij onze uitgebreide waarderings- en branchekennis. Dat bespaart u tijd en veel geld. En nog belangrijker dan dat, van ons krijgt u een deskundige en begrijpbare waardering en geen ingewikkelde praatjes en berekeningen.

Doe daar uw voordeel mee en maak gebruik van ons!

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met Iris Damen AA RB of Geert de Jonge MSc. RA op nummer 0416 712 650 of uw belangstelling laten blijken d.m.v. ons reactieformulier.

Of lees verder op de website waarderingsdeskundige

Zie ook

Bedrijfsoverdracht
Wat is uw bedrijf waard?

Waardebepaling van uw onderneming
Waardebepaling van uw aandelen
De vergeten waarde bij het doorschuiven van de aanmerkelijk belang belastingclaim bij echtscheiding
Nominale-of-contante-waarde-van-de-aanmerkelijk-belang-belastingclaim
Over-de-peildatum-bij-de-waardering-van-aandelen
Echtscheiding en uw bedrijf

Snel contact met ons.

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Vergeet uw telefoonnummer niet.