Belastingen

Betaal geen cent te veel belasting

Als belastingadviseur zorgen we er voor dat u geen cent te veel belasting betaalt en zijn wij u graag van dienst met alle voorkomende belastingen en aangiften, waaronder inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Wij verzorgen uw fiscale planning en aangiften zodanig, dat u optimaal profiteert van alle mogelijkheden tot besparing die de belastingwetgeving biedt. In de praktijk komt dat neer op algehele begeleiding bij uw fiscale problematiek, en het fiscaal optimaal structureren van bestaande en nieuwe activiteiten. Natuurlijk kunnen we hier niet even snel alle mogelijkheden uit de doeken doen. Maar belangrijke zaken voor een optimale (fiscale) structurering van uw activiteiten zijn o.a. de keuze van de juiste rechtsvorm(en), de juiste huwelijkse voorwaarden en het juiste testament.

Convenant met belastingdienst

De Jonge Accountants heeft een convenant met de belastingdienst gesloten inhoudende dat de belastingdienst steunt op het stelsel van kwaliteitsbeheersing van De Jonge Accountants en dat op basis van vertrouwen met elkaar wordt omgegaan. Voor cliënten van De Jonge Accountants die deelnemen aan dit zogenaamde horizontaal toezicht heeft dit als voordeel dat hun aangiften snel worden afgedaan en dat de kans op controle minimaal is.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met Iris Damen AA RB of Geert de Jonge MSc. RA op nummer 0416 712 650 of uw belangstelling laten blijken d.m.v. ons reactieformulier.

Zie ook

Ondernemen en horizontaal Toezicht

Belastingaangifte voor particulieren

Accountancy
Salarisadministratie
Financiële planning
Bedrijfswaardering
Kwaliteitszorg
Dispute services
Second opinion
Advies

 

Snel contact met ons.

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Vergeet uw telefoonnummer niet.