Advies

Salarisadministratie

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor uw salarisadministratie en daar bieden we u dan het het beste systeem voor dat momenteel beschikbaar is.

Via onze online personeelsdiensten heeft u altijd toegang tot de meest complete vorm van personeelsadministratie inclusief salarisverwerking. Het werkt heel simpel. Gewoon vanaf uw werkplek of waar dan ook

Het uitprinten en verzenden van salarisstroken en dergelijke per post is natuurlijk al lang verleden tijd en ook het distribueren daarvan per e-mail heeft z’n langste tijd wel gehad, ook mede i.v.m. nieuwe privacy wetgeving. Met online personeelsdiensten is het mogelijk dat de werknemer online toegang krijgt tot de loonstroken, de verlofkaart en de jaaropgave. Ook de werknemer bouwt hiermee een online digitaal dossier op en de werkgever hoeft geen loonstroken meer te verzenden. Op het moment dat een nieuwe loonstrook beschikbaar is kan automatisch een mail naar de werknemer worden verzonden. De documenten die in het werkgeversdossier of werknemersdossier zijn opgenomen kunnen ook voor de werknemer toegankelijk worden gemaakt.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met Iris Damen AA RB of Geert de Jonge MSc. RA op nummer 0416 712 650 of uw belangstelling laten blijken d.m.v. ons reactieformulier.

Snel contact met ons.

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Vergeet uw telefoonnummer niet.