Altijd en overal alles bij de hand

Via online personeelsdiensten van De Jonge Accountants hebben werkgevers online toegang tot de meest complete vorm van personeelsadministratie inclusief salarisverwerking en individuele en collectieve verzekeringen. Het werkt heel simpel. Gewoon vanaf uw werkplek of waar dan ook een nieuw personeelslid invoeren, een personeelslid ziek of beter melden of een simulatie van het inkomensverloop bij arbeidsongeschiktheid uitvoeren. Een salarisverhoging doorvoeren en de als gevolg hiervan gewijzigde grondslagen doorgeven aan verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen of een kopie van de laatste loonstrook raadplegen. Het kan allemaal online.

Het uitprinten en verzenden van salarisstroken en dergelijke per post is natuurlijk al lang verleden tijd en ook het distribueren daarvan per e-mail heeft z’n langste tijd wel gehad. Met online personeelsdiensten is het mogelijk dat de werknemer online toegang krijgt tot de loonstroken, de verlofkaart en de jaaropgave. Ook de werknemer bouwt hiermee een online digitaal dossier op en de werkgever hoeft geen loonstroken meer te verzenden. Op het moment dat een nieuwe loonstrook beschikbaar is kan automatisch een mail naar de werknemer worden verzonden. De documenten die in het werkgeversdossier of werknemersdossier zijn opgenomen kunnen ook voor de werknemer toegankelijk worden gemaakt.

Voor meer informatie kunt u bellen met Iris Damen AA RB of Geert de Jonge MSc. RA op nummer 0416 712 650 of d.m.v. het reactieformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Inloggen

Klik op één van onderstaande knoppen om in te loggen in de door u gewenste omgeving.

Snel contact met ons.

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Vergeet uw telefoonnummer niet.