Online boekhouden van De Jonge Accountants

Online boekhouden 

Met online boekhouden van De Jonge Accountants heeft u altijd en overal inzicht in de financiële status van uw bedrijf. U kunt overal waar u wil boekingen invoeren of factureren. U logt in met uw persoonlijke toegangscode en heeft direct toegang tot uw administratie. Bent u klaar met invoeren, dan kunt u ons vragen om in te loggen, uw gegevens te beoordelen en terug te koppelen. Efficiënt en snel dus. Bovendien waarborgt onze eindcontrole de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw boekhouding. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding. Het is zelfs mogelijk om samen met ons, ieder vanaf de eigen werkplek, online uw boekhouding te bekijken.

Scanboeken maakt het arbeidsintensieve inboeken van facturen overbodig. Indien u wilt gooit u voortaan uw facturen gewoon door een scanner en emailt die dan naar de inbox van uw administratie en vervolgens doet geavanceerde techniek zijn werk. De factuur wordt elektronisch gelezen en omgezet in een boekingsvoorstel en de scan wordt elektronisch aan de boeking gehecht zodat die volledig gedocumenteerd is. Dit is de techniek van nu en in de nabije toekomst zal het scannen zelfs overbodig worden en zullen facturen volledig elektronisch verzonden en verwerkt worden.

Het automatisch inlezen en boeken van bankmutaties is al een lang bestaande techniek en uiteraard wordt die gecombineerd met scanboeken.

Het resultaat van dit alles voor u is een snelle en efficiënte boekhouding met uitstekende management informatie die u desgewenst online altijd en overal kunt bekijken. En als of dat nog niet genoeg is, bij ons krijgt u er ook nog eens business intelligence bij.

Voor meer informatie kunt u bellen met Iris Damen AA RB of Geert de Jonge MSc. RA op nummer 0416 712 650 of d.m.v. het reactieformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Inloggen

Klik op één van onderstaande knoppen om in te loggen in de door u gewenste omgeving.

Snel contact met ons.

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Vergeet uw telefoonnummer niet.