Iris Damen AA RB

Een jaarrekening met een samenstelverklaring van een accountant

Voor het samenstellen van uw jaarrekening bent u bij ons aan het juiste adres. Wij stellen jaarrekeningen samen voor besloten vennootschappen (BV’s). Maar ook voor maatschappen, vennootschappen onder firma (VOF) en eenmanszaken. Wij voorzien uw jaarrekening van een samenstelverklaring. Dat geeft zekerheid en vertrouwen.

Modernste software

Uiteraard werken we met de modernste software Daardoor kunnen we de totstandkoming van de jaarstukken efficiënt verzorgen. Door middel van een directe elektronische verbinding met uw administratie lezen we uw cijfers in op ons systeem. Of we lezen uw cijfers in door middel van een zogenaamde auditfile. Die kan met behulp van elk financieel pakket geproduceerd worden. Wij analyseren uw cijfers m.b.v. data analyse tools.

Communicatie

Uiteraard leggen we al onze bevindingen aan u voor en bespreken we het concept jaarrapport met u.

Als alles klopt sturen we u na afronding van onze werkzaamheden uw jaarrekening. Dat doen we via ons portaal in een beveiligd pdf formaat. Uw jaarrekening is dan door uw accountant voorzien een elektronische handtekening met zijn of haar beroepscertificaat.

Als u gehouden bent om uw cijfers aan de bank te rapporteren, dan verzorgen we dat geheel digitaal voor u d.m.v. SBR Banken. Dat is een directe koppeling tussen ons systeem en de Bancaire Infrastructurele Voorziening (BIV).

Als u gehouden bent om uw cijfers openbaar te maken d.m.v. deponering bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel, dan verzorgen we dat voor u d.m.v. een SBR rapportage die direct naar de Kamer van Koophandel gaat.

We zetten alle belastingaangiften digitaal voor u klaar in ons portaal. Na uw akkoord worden die dan digitaal ingediend bij de belastingdienst.

Klant worden

Wilt u dat we ook uw jaarrekening voor u samenstellen. Neem dan contact met ons op. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met Iris Damen AA RB of Geert de Jonge MSc. RA op nummer 0416 712 650 of uw belangstelling laten blijken d.m.v. ons reactieformulier.

Zie ook

Heb ik als ondernemer een Accountant nodig?

Belastingen
Belastingadviseur Waalwijk

Accountantsverklaring NOW
Salarisadministratie
Financiële planning
Bedrijfswaardering
Kwaliteitszorg
Dispute services
Second opinion
Advies

Snel contact met ons.

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Vergeet uw telefoonnummer niet.