Waarom ons

Al 25 jaar een begrip in Waalwijk

De Jonge Accountants is al ruim 25 jaar gevestigd in Waalwijk in een van de bekendste straten, namelijk de Grotestraat en wel op nummer 355 om precies te zijn.

Deskundig en ervaren

We zorgen er voor dat onze cliënten op financieel gebied hun zaken perfect voor elkaar hebben en halen het onderste voor ze uit de kan. Voor elke cliënt is een ervaren accountant het eerste aanspreekpunt en staat een persoonlijke benadering voorop. We ondersteunen u graag met uw financiële en administratieve zaken en we gaan graag nog een stapje verder en voorzien u door middel van uw persoonlijke financiële dashboard van alle belangrijke bedrijfsinformatie en daarnaast beschikken we over een ruime branche informatie zodat u altijd u positie kunt bepalen en tijdig bijsturen als dat nodig is.

Persoonlijk en betrokken

Wij zijn er van overtuigd dat wij eerst precies moeten weten wat er bij u speelt, om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Dat vereist om te beginnen een duidelijke communicatie en uitwisseling van gedetailleerde informatie. Zodat we zeker weten dat we over hetzelfde praten. Vandaar dat de lijnen tussen u en ons kort en glashelder zijn.

Weten wat er bij u leeft betekent ook dat wij verder gaan dan het presenteren van de cijfers en het obligate periodieke overleg. Echt meedenken over uw financiële zaken vereist immers permanente betrokkenheid van ons. Want alleen dan kunnen wij u slagvaardig adviseren als zich kansen of bedreigingen voordoen. Daarom benaderen wij u niet vanuit ons aanbod, maar vanuit uw eigen specifieke situatie.

Kwaliteit

Kwaliteit is bij ons een gewoonte en maatwerk is standaard.

NBA

Nederlandse beroepsorganisatie van Accountants
Als accountants zijn wij van rechtswege lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Deze vaardigt richtlijnen uit ter bevordering van een goede beroepsuitoefening en ziet er op toe dat de beroepsuitoefening in overeenstemming is met de geldende regelgeving, o.a. met de fundamentele beginselen van professionaliteit, integriteit, objectiviteit, vakbekwaamheid en zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid.

RBRegister Belastingadviseurs
Als belastingadviseur zijn we lid van het Register Belastingadviseurs, de grootste en meest toonaangevende organisatie van belastingadviseurs in Nederland.

Samenwerkende RegisteraccountantsSRA
Als kantoor zijn we aangesloten bij de Samenwerkende Registeraccountants (SRA).

Nederlandse Organisatie van Accountants en Accountantskantoren
Als kantoor zijn we aangesloten bij de Nederlandse Organisatie van NovakAccountants en Accountantskantoren (Novak).

De belastingdienst steunt op onze kwaliteit
De Jonge Accountants heeft een convenant met de belastingdienst gesloten inhoudende dat de belastingdienst steunt op het stelsel van kwaliteitsbeheersing van De Jonge Accountants en dat op basis van vertrouwen met elkaar wordt omgegaan. Voor cliënten van De Jonge Accountants die deelnemen aan dit zogenaamde horizontaal toezicht heeft dit als voordeel dat hun aangiften snel worden afgedaan en dat de kans op controle minimaal is.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met Iris Damen AA RB of Geert de Jonge MSc. RA op nummer 0416 712 650 of uw belangstelling laten blijken d.m.v. ons reactieformulier.

Snel contact met ons.

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Vergeet uw telefoonnummer niet.