Exact online accountant

Exact online boekhouden is een fantastisch pakket voor iedereen.

In 1 oogopslag zien hoe de zaken ervoor staan
Gissen is verleden tijd. Zeker weten de toekomst. Dat allemaal dankzij Exact Online Boekhouden. Maak betere beslissingen. Want alle bedrijfsinfo, inclusief de financiën, staat bij elkaar op 1 plek. Alles is te analyseren met heldere rapportages en overzichtelijke cockpits. De software denkt zelfs mee. Automatische signaleringen waarschuwen voor te late betalingen of het doen van de btw-aangifte. Wel zo handig!

Automatiseer en professionaliseer de boekhouding
Kost boekhouden teveel tijd? Start met Exact Online Boekhouden. Wij automatiseren bijna al het administratiewerk. Factureren, bankafschriften verwerken, zelfs het overnemen van tankbonnen is niet meer nodig. Over efficiënt werken gesproken, het is heel makkelijk om online samen te werken. Zowel met collega’s als de accountant. Dan kan die laatste een oogje in het financiële zeil houden. Een prettig idee.

Hou de klanten tevreden
Ondernemen draait om meer dan cijfers alleen. Laten we het eens hebben over klanten. Zijn ze eigenlijk wel tevreden over de dienstverlening? Met het geïntegreerde CRM is de klantentevredenheid flink te verbeteren. Alle informatie per klant staat op 1 plek: van de eerste offerte tot en met de laatste betaling. Meer inzicht zorgt voor meer controle. Over marketing, verkopen en service. Dat zorgt weer voor tevreden klanten. Daar draait het toch om?

Altijd en overal alles paraat
Sta nooit meer met de mond vol tanden. Met Exact Online Boekhouden is alles overal en altijd bij de hand. Documenten, facturen, financiële resultaten… Even de smartphone of tablet erbij pakken en hoppakee, het is tevoorschijn getoverd. Onze mobile apps laten de echte road warriors hun tijd nuttig besteden. Scan alvast wat bonnen en facturen in. Of lees de gespreksnotities van de laatste meeting door. Handig toch!

Exact online op Iphone


Zie ook

Online dossier
Online boekhouden
Business intelligence
Scan en herken
UBL 2 en elektronische facturen
Online personeelsdiensten
Exact online

Snel contact met ons.

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Vergeet uw telefoonnummer niet.